Βάθη – Αργυρούπολη 4-1

Η μέτρια εμφάνιση σε συνδιασμό με την ατυχία κόστισαν ακριβά καθώς χάθηκε ένας αγώνας από έναν αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος από την ομάδα μας.

Στο πρώτο μέρος έγιναν δυο αλλαγές στην θέση του Παρασκευόπουλου και Σκέρα πέρασαν οι Περπερίδης και Τσαχουρίδης, η μία από τις οποίες αναγκαστική. Σαν να μην έφτανε αυτό στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα ο τερματοφύλακας της ομάδας Αστέρης Τριανταφύλλου τραυματίστηκε στέλνοντάς την στα δίχτυα.

Στην επανάληψη και αφού συμπληρώθηκαν οι τρεις αλλαγές με τον Ελβις Ντόκα κάτω από τα δοκάρια, η ομάδα προσπάθησε για την ανατροπή, ισοφάρισε με τον Ανέστη Παπαδόπουλο και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Αντωνιάδη για το 1-2. Κάτι που δεν έγινε καθώς μετά από το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων τρεις παίκτες τραυματίστηκαν και εφόσον είχαν γίνει οι αλλαγές βρίσκονταν απλά μεσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό το εκμεταλευτηκαν οι γηπεδούχοι και από το 85′ και μετά πέτυχαν τρία τέρματα.

ΗΡΑΚΛΗΣ : Τριανταφύλλου(Ντόκα), Ξενίδης, Τσαχαλίδης, Παρασκευόπουλος(Περπεριδης), Χειμωνίδης, Σκέρα(Τσαχουριδης), Αντωνιαδης, Αναστασιαδης, Παπαδοπουλος, Μιχαηλιδης Χ., Σαββιδης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής υποδέχεται τον Μανδραικό το Σαββατο στις 15:00.