Το ξεκίνημα...

Ο “ΗΡΑΚΛΗΣ” Αργυρούπολης αν και ξεκίνησε την αγωνιστική του δράση στα μέσα της δεκαετίας του ’60 κατοχυρώθηκε νομικά το 1972 ως “Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ηρακλής Αργυρούπολης”.
Η ομάδα επέστρεψε στην φυσική της έδρα από το 2008, στο δημοτικό γήπεδο Αργυρούπολης. Το δυναμικό της ομάδας αποτελείται από περισσότερους από 20 ποδοσφαιριστές η πλειοψηφία των οποίων είναι νέοι, ενδεικτικά ο “γηραιότερος” παίχτης της ομάδας είναι 35 ετών και ο νεότερος μόλις 16 ( μέσος όρος ηλικίας 25).
Στόχος της ομάδας είναι η δημιουργία ενός συνόλου το οποίο θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και παράλληλα θα αποτελεί φυτώριο για νέους ποδοσφαιριστές . Όπως επίσης η εμπέδωση και η μεταφορά στους μικρούς ποδοσφαιριστές νοοτροπίας υγιούς σκεπτόμενου αθλητή, ο οποίος θα λειτουργεί βασιζόμενος στο ευ αγωνίζεσθε. Έχοντας τους παραπάνω στόχους ως πρωταρχικούς ο σύλλογος ευελπιστεί -με καλή οργάνωση και στήριξη από διάφορους παράγοντες – να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να στρέψει τη νεολαία στον αθλητισμό.