Μουριές – Αργυρούπολη 3-0

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ηρακλής, που ηττήθηκε 3-0 στις Μουριές από τον Εθνικό, στον πρώτο του αγώνα για το 2012.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλεύτηκαν το νεκρό τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου και από νωρίς βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 3-0. Από λάθος υπολογισμό του τερματοφύλακα άνοιξε το σκορ στην πρωτη ουσιαστικά επίσκεψη των γηπεδούχων. Λίγο αργότερα από εκτέλεση φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή και με τη βοήθεια του αέρα η μπάλα κατέληξε στο δεξί παραθυράκι της εστίας διαμορφώνοντας το 2-0 στο δεκάλεπτο. Η ψυχρολουσία συνεχίστηκε και από λάθος της άμυνας οι γηπεδούχοι έκαναν το ένα δύο βγαίνοντας ανενόχλητοι τετ-α-τετ σκοράροντας για τρίτη φορά. Η συνέχεια ήταν καλύτερη για τον Ηρακλή χωρίς όμως να μπορέσει να μειώσει στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής είχε την υπεροχή και τις φάσεις αλλά έμεινε στην προσπάθεια καθώς δεν κατάφερε ούτε το γκολ της τιμής να πετύχει. Πλέον, ο Ηρακλής χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη το επόμενο Σάββατο (14/01, 15:00) στην Αργυρούπολη, καθώς τον πλησίασαν αρκετές ομάδες στους 2-3 βαθμούς.

Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου, Λεγνωσίδη & Παντικίδη, χωρίς ιδιαίτερα λάθη, είχε εύκολο έργο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γκιτόγλου, Ξενίδης, Περπερίδης (Σκέρα), Τσαχαλίδης, Χειμωνίδης, Παρασκευόπουλος (Μιχαηλίδης Θ.), Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Αναστασιάδης, Τσαχουρίδης, Μαραπίδης.