Αργυρούπολη – Βαλτοτόπι 2-1

Παρά τα τρία δοκάρια η εμφάνιση ήταν κατώτερη του αναμενομένου αλλά σημασία έχει η νίκη που ήρθε δύσκολα στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν τυχεροί και στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ όταν απο αδράνεια της άμυνας και απόκρουση του Γκιτόγλου  η μπάλα με την βοήθεια του αέρα κατέληξε στα δίχτυα.

Καταλυτικός στην εξέλιξη του αγώνα ήταν ο τραυματισμός παίκτη του Βαλτοτοπίου καθώς δεν υπήρχε αναπληρωματικός στον πάγκο και έτσι από το μισάωρο οι φιλοξενούμενοι αγωνιζοταν με 10 παίζοντας πισω κλειστά με αντεπιθέσεις. Αυτό ήταν επικυνδυνο καθώς σε δυο περιπτώσεις θα μπορούσε αντί της ισοφάρισης να γίνει το 0-2. Στη συνέχεια όσο περνούσε η ώρα και δεν ερχόταν η ισοφάριση το άγχος μεγάλωνε και εκεί που όλα έδειχναν πως δεν θα αλλάξει κάτι στον αγώνα ο Λουκοβίτης ήταν αυτός που με σουτ μέσα απο την περιοχή ισοφάρισε για να ολοκληρώσει την ανατροπή ο Σκέρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ομάδα απο το παιχνίδι κρατά τους τρεις βαθμούς και κοιτά τον επόμενο αγώνα στην Πλαγιά με την οποία ισοβαθμεί στην 7η θέση με 27 βαθμούς.

Η διαιτησία των Σέζου, Τσιλιγγιρίδη και Νικηφορίδη ήταν καλή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

{gallery}iraklis/photos/2011-12/HRAKLHS-VALTOTOPI 2-1 18-02-2012:::1:::{/gallery}

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γκιτόγλου, Ξενίδης, Τριανταφύλου, Τσαχαλίδης, Χειμωνίδης, Παπαδόπουλος(Σκέρα), Αναστασιάδης, Μαραπίδης(Μονέ), Βασιλειάδης(Αντωνιάδης), Μιχαηλίδης Χ., Λουκοβίτης.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.