Αργυρούπολη – Επτάλοφος 2-1

Τίποτα δεν έλειπε από το γειτονικό ντέρμπυ της αγωνιστικής. Το πάθος και η δύναμη τα κυρια χαρακτηριστικά του, με πολλές φάσεις, τρία γκολ, αποβολές (παραγόντων και μη) και φυσικά την μεγάλη ανατροπή που πέτυχε ο Ηρακλής με 10 παίκτες.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να εχουν δυο καλές στιγμές να ανοιξουν το σκορ χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια υπήρξε αντίδραση απο πλευράς Ηρακλή με τον Μπάμπη Μιχαηλίδη -στην καλύτερη ευκαιρία- να γυρνά την μπάλα στον επερχόμενο Κώστα Σαββίδη και αυτός με προβολή να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από την κάθετη δοκό του τερματοφύλακα Παπαδαμιανού. Η επιστροφή του Κώστα Σαββίδη και η συμβολή του στον αγώνα ήταν μεγάλη και το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ στο οποίο έφτασε κοντά όταν από εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το ημίχρονο έλειξε χωρίς τέρματα καθώς αρκετές ήταν οι φορές που οι δυο ομάδες επισκέπτηκαν την αντίπαλη εστία.

Το δεύτερο μισό είχε μεγαλύτερη ένταση και συγκινήσεις με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτυ υπέρ των φιλοξενουμένων στο 52′, ενώ είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Στην επίμαχη φάση ο διαιτητής Σκούπρας απέβαλε τον τερματοφύλακα Γκιτόγλου απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον πάγκο της ομάδας αλλά και από τους φιλάθλους. Η συνέχεια ήταν καταιγιστική για τους γηπεδόυχους οι οποίοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Πασχάλη Τσαχουρίδη και πραγματοποίησαν την μεγάλη ανατροπή με τον διακριθέντα Βαγγέλη Τσαχαλίδη. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις θριάμβου εαν οι Κώστας Σαββίδης και Μπάμπης Μιχαηλίδης, στις κλασικές ευκαιρίες που είχαν μετά το 2-1, ήταν πιο αποτελεσματικοί .

{gallery}iraklis/photos/2011-12/HRAKLHS-EPTALOFOS 2-1 08-10-2011:::1:::{/gallery}

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γκιτόγλου, Ξενίδης, Τσαχουρίδης, Σαββίδης, Περπερίδης, Παρασκευόπουλος (Αναστασιάδης), Ζαραλής, Χειμωνίδης, Παπαδόπουλος (Μιχαηλίδης Θ.), Τσαχαλίδης, Μιχαηλίδης Χ (ΣΚΕΡΑ).

ΣΚΟΡΕΡ : ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ, ΤΣΑΧΑΛΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Επόμενη αγωνιστική Σαββατο 15/10 στις 16:00 ο Ηρακλής υποδέχεται τον πρωτοπορο Κεραυνό Ποντοηράκλειας.