Αργυρούπολη – Μουριές 1-1

Ένα λάθος του διαιτητή στέρησε από την ομάδα την δεύτερη συνεχή νίκη, επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου. Ο Εθνικός δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα στην επίμαχη φάση, στην οποία η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του άουτ, κατάφερε να ισοφαρίσει το γκολ που πέτυχε νωρίτερα με κεφαλιά ο Μιχαηλίδης Χ.. Το στείρο πρώτο ημίχρονο (0-0) δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας καθώς οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου και αν εξαιρέσουμε δύο ευκαιρίες στις οποίες ο Γκιτόγλου αποσόβησε το γκολ, μετρημένες στα δάχτυλα ήταν οι φορές που η μπάλα έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη οι ομάδες ανέβασαν την απόδοσή τους με τις ευκαιρίες να διαδέχονται η μια την άλλη και τους φιλοξενούμενους να έρχονται πιο κοντά στο γκολ όταν σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Η συνέχεια άνηκε στον Ηρακλή εξαιρουμένου της ισοφάρισης.

Η διατησία των κ. Κατσάνη, Λεγνωσίδη και Θ.Ανθρακίδη ήταν κακή καθώς έκρινε την έκβαση του αγώνα διότι, εκτός από το γκολ της ισοφάρισης στο οποίο μέρος ευθύνης έχει και ο Β’ βοηθός (Ανθρακίδης Θ.), χαρίστηκαν καρτες σε δυο περιπτώσεις στις οποίες ήταν οι δεύτερες και θα άφηναν τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες.{gallery}iraklis/photos/2011-12/HRAKLHS-MOURIES 1-1 24-09-2011:::1:::{/gallery}

ΗΡΑΚΛΗΣ : Γκιτόγλου, Ζαραλής, Παρασκευόπουλος (Ξενίδης), Κασεέβ, Αναστασιάδης, Περπερίδης (Μυλωνάς), Τσαχαλίδης, Χειμωνίδης, Τσαχουρίδης (Μιχαηλίδης Θ.), Μιχαηλίδης Χ., Παπαδόπουλος.

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε εδώ.

Την επόμενη αγωνιστική (Σάββατο 01/10) ο Ηρακλής αγωνίζεται στο Πευκόδασος στις 16:30.