Αργυρούπολη – Ακρίτας 2-1

Έπειτα από έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη ήρθε επιτέλους το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από την 8η αγωνιστική στις 29 Οκτωβρίου είχε να κερδίσει η ομάδα και σε διάστημα ενάμισι μήνα πήρε μόλις δύο βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν αξιόλογες ευκαιρίες εκτός από ένα δοκάρι για τον Ηρακλή. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά σε μία φάση μετά από λάθος του αμυντικού και του τερματοφύλακα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια ο  πρώτος βοηθός ακύρωσε καθαρό τέρμα ως οφσάιντ αλλά ο Ηρακλής ανέβασε στροφές, κατάφερε να ισοφαρίσει με το Κώστα Σαββίδη και να πάρει τελικά την πολυπόθητη νίκη πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 82ο λεπτό. Στον πανηγυρισμό για το τέρμα που σημείωσε ο Λουκοβίτης δέχτηκε κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν από λάθος του διαιτητή δεύτερη. Ετσι άδικα απέβαλε τον σκόρερ του νικητήριου τέρματος και στιγμάτισε την καλή διαιτησία του.

Διαιτησία : Σκούπρας, Κουζουκίδης, Θεοδωρίδης Ν.

Ηρακλής : Γκιτόγλου, Ξενίδης, Περπερίδης (Σκέρα), Τσαχαλίδης, Χειμωνίδης, Ευθυμιάδης(Μιχαηλίδης Θ.), Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Αναστασιάδης, Τσαχουρίδης, Λουκοβίτης.

Την επόμενη αγωνιστική (07/01/12) ο Ηρακλής ταξιδεύει στο λεκανοπέδιο να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Μουριών.