Ολοκληρώθηκαν οι 13 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Κιλκίς βρίσκοντας την ομάδα της Καμπάνης στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και πρωταθλήτρια χειμώνα με 28 βαθμούς. Ακολουθεί ο “ΑΠΟΛΛΩΝ Μαυρονερίου” με 26 βαθμούς στη δεύτερη θέση, ενώ στις θέσεις 3, 4 και 5 ισοβαθμούν σε απόσταση αναπνοής με 25 βαθμούς οι Μάνδρες, το Ν. Γυν/στρο και η Ποντοηράκλεια. Στην 6η και τελευταία θέση που οδηγεί στα play-off βρίσκεται ο “ΠΑΟΝΕ Επταλόφου” με 22 βαθμούς. Χαρακτηριστική είναι η μικρή διαφορά μεταξύ των ομάδων της εξάδας των play-off πράγμα το οποίο σημαίνει ότι τίποτα απολύτως δεν έχει κριθεί ακόμη.
Στην τελευταία θέση βρίσκεται η ομάδα του Πευκοδάσους με 7 βαθμούς και μόλις 2 νίκες. Στην προτελευταία θέση που επίσης οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό ισοβαθμούν Μουριές και Πλαγιά με 12 βαθμούς. Κοντά στην επικίνδυνη ζώνη ισοβαθμούν η Αξιούπολη, το Βαλτοτόπι και η Βάθη με 13 βαθμούς.

Μετά το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα με την καλύτερη επίθεση είναι ο “ΚΕΡΑΥΝΟΣ Βάθης” με 34 τέρματα υπέρ ενώ ο “Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.Γυν/στρου” και ο “ΠΑΟΝΕ Επταλόφου” έχουν την καλύτερη άμυνα με μόλις 15 τέρματα κατά. Την χειρότερη επίθεση έχουν Μουριές και Αξιούπολη με 15 τέρματα υπέρ και την χειρότερη άμυνα το Πευκόδασος που δέχτηκε ήδη 44 τέρματα.
Η μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη επιτεύχθηκε από την “ΔΟΞΑ Καμπάνης” στον αγώνα με τον “ΑΠΟΛΛΩΝ Πευκοδάσους” γράφοντας το επιβλητικό 6-0 ενώ με το ίδιο σκορ επιτεύχθηκε και η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκης την οποία πέτυχε ο “Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.Γυν/στρου” εις βάρος του “ΕΘΝΙΚΟΥ Αξιούπολης”.

Όσον αφορά τον “ΗΡΑΚΛΗ” τις τελευταίες 2 αγωνιστικές βρίσκεται στην 7 θέση με 17 βαθμούς (5 νίκες, 2 ισοπαλίες, 6 ήττες) και με μια μικρή διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στην εξάδα των play-out παραμονής. Σε 13 αγώνες ο “ΗΡΑΚΛΗΣ” διατηρεί ουδέτερη διαφορά τερμάτων (0) αφού σκόραρε και δέχτηκε ισάριθμο αριθμό τερμάτων (21), πέτυχε την μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη με σκορ 4-2 επί της “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Πλαγιάς” και την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκης με σκορ 1-4 εις βάρος της ομάδας του “ΑΚΡΙΤΑ Ακρίτα”.
Αναλυτικά και ενημερωμένα στατιστικά για την ομάδα του “ΗΡΑΚΛΗ” μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή στο υπομενού “Στατιστικά ομάδας

Ένας συναρπαστικός πρώτος γύρος τελείωσε και ένας δεύτερος έχει ήδη αρχίσει, με τις ομάδες να διεκδικούν και να κερδίζουν βαθμούς από οποιονδήποτε.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες.