Ακρίτας – Αργυρούπολη 1-4

Δεύτερη αγωνιστική με τον Ηρακλή να αγωνίζεται εκτός έδρας με τον νεοφώτιστο Ακρίτα. Το σκορ άνοιξε νωρίς με τον Γιώργο Αναστασιάδη ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, δεν άργησε να γίνει όταν με λίγη δόση τύχης το σουτ που επεχείρησε -λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή- ο Ανέστης Παπαδόπουλος βρήκε το στόχο του. 
Με το καλημέρα της επανάληψης ο Μπάμπης Μιχαηλίδης έπειτα από ωραία ενέργεια τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ένα τέταρτο πριν την λήξη του αγώνα ο Ακρίτας κατάφερε να μειώσει σε 1-3 δίνοντας ελπίδες για κάτι καλύτερο. Κάτι το οποίο δεν έγινε καθώς όσοι αγωνίστηκαν όπως και οι αλλαγές δεν το επέτρεψαν. Η είσοδος του Σκέρα, του Ευθυμιάδη και του Παρασκευόπουλου έδωσαν φρεσκάδα και άλλον αέρα στην ομάδα, με τον τελευταίο να ‘’βάζει το κερασάκι στην τούρτα’’ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού γράφοντας το τελικό 1-4.

{gallery}iraklis/photos/2011-12/AKRITAS-HRAKLHS 1-4 17-09-2011:::1:::{/gallery}

ΗΡΑΚΛΗΣ : Γκιτόγλου Ν., Ξενίδης Κ., Ζαραλής Δ., Μυλωνάς Χ.,Τσαχαλίδης Ε., Αναστασιάδης Γ.(Ευθυμιάδης Η.), Περπερίδης Ι., Χειμωνίδης Π., Μιχαηλίδης Θ.(Σκέρας Α.), Παπαδόπουλος Α., Μιχαηλίδης Χ.(Παρασκευόπουλος Π.).

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Εθνικό Μουριών το Σάββατο 24/09 στις 16:30.