alt

Με το δεξι μπήκε στις υποχρεώσεις του ο Ηρακλής και για τον θεσμό του κυπέλλου υπέταξε την αντίσταση της Κρηστώνης, περνώντας παράλληλα στους 16.alt Οι πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και λοιπών υποχρεώσεων ήταν ο μεγάλος πονοκέφαλος για τον παίκτη – προπονητή του Ηρακλή Γιάννη Χαριτωνίδη και δεν επέτρεπε σε ελπίδες για πρόκριση. Οπως όμως λένε στον αγωνιστικό χώρο βρίσκονται 11 εναντίον 11 και αυτοί του Ηρακλή το απέδειξαν με την συνολική παρουσία τους ενάντια σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας, αλλά και με περισσότερο αριθμό παικτών στην διάθεση του προπονητή.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς μιας και στο 1ο λεπτό ο Πασχάλης Παπάκης πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ για να ανοίξει το σκορ. Επτά λεπτά αργότερα ο Κώστας Φυλακτάκης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Ηρακλή . Η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους συνεχίστηκε και στο 15′ και πάλι ο Πασχάλης Παπάκης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0 – 3. Το ημίχρονο έληξε 1-3 καθώς στο μισάωρο μείωσε για τους γηπεδούχους ο Δημητρης Φυλακτάκης με πέναλτι, το οποίο σωστά καταλόγισε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Τσαλουχίδης, ο οποίος ήταν άψογος σε όλες του τις υποδείξεις.

Στο δεύτερο μέρος δεν επιτεύχθηκε αλλο τέρμα αν και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι στο δευτερο μέρος δεν καρποφόρησε και έτσι έμεινε το τελικό 1-3 υπερ του Ηρακλή.

ΗΡΑΚΛΗΣ : (Ζησόπουλος) Σιδηρόπουλος, Πρόγια, Μαυροκεφαλίδης(Κουρουκλίδης), Ευθυμιάδης Θ., Χαριτωνίδης, Δελήπαλτας, Σερταρίδης, Τσαχουρίδης, Παπάκης, Φυλακτάκης, Ευθυμιάδης Χ.

Επόμενη φάση : Δόξα Χέρσου – Ηρακλής Αργυρούπολης (γήπεδο Μ. Στέρνας)