alt

Ηρακλής – Αγ. Πέτρος 3-0.alt

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο Ηρακλής επικράτησε εύκολα, όπως μαρτυρά και το τελικό 3-0, επί της Θύελλας Αγ. Πέτρου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.

Ο Ηρακλής από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε πως είχε την θέληση και το πάθος για την νίκη, μπήκε φουριόζος και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο μισάωρο περίπου με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Γιώργου Βέργου έπειτα από ωραία ασίστ του Πασχάλη Τσαχουρίδη. Το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου ήταν απολύτως δίκαιο καθώς η ομάδα των φιλοξενουμένων δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι αξιόλογο παρουσιάζοντας πρόβλημα ανάπτυξης.

Στο δεύτερο μισό η ομάδα του Ηρακλή, η οποία με σωστό πρέσινκ, έπαιξε ψηλά πίεσε και έπειτα από δυο τρεις καλές ευκαιρίες κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Ακη Ευθυμιάδη στο 64′. Το τρίτο τέρμα δεν άργησε να ρθεί και στο 75′ ο Λαδάς μεταβίβασε άψογα την μπάλα στον Βέργο ο οποίος με πλασέ έγραψε το τελικό 3-0 σφραγίζοντας έτσι τη νίκη.

ΗΡΑΚΛΗΣ : Ζήσης, Μουρατίδης Αλ., Μόνης, Ανανιάδης, Μουρατίδης Γ., Ευθυμιάδης, Χειμωνίδης, Τσαχουρίδης, Λαδάς (Ταγματζίδης), Βέργος (Κωφίδης), Αντωνιάδης.

Για την 4η αγωνιστική ο Ηρακλής αγωνίζεται το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 16:00 εκτός έδρας στην Επτάλοφο.